Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Αγανακτισμένοι" στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στον Βόλο





Ένταση δημιουργήθηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνέλευσης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας από "Αγανακτισμένους" που εκδήλωσαν την δυσαρέσκειά τους στην πολιτική της κυβέρνησης, πηγαίνοντας στην εκδήλωση και αποδοκιμάζοντας τους κομματικούς εκπροσώπους της.

Οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες του Βόλου εισέβαλαν στην αίθουσα του κινηματογράφου "Αχίλλειον" όπου γινόταν η εκδήλωση φωνάζοντας συνθήματα προκαλώντας ένταση, κρατώντας κατσαρόλες και κουζινικά, και θέλοντας να καταλάβουν το βήμα και να πάρουν τον λόγο.

Εκείνη την ώρα στο βήμα ήταν ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Φώτης και τη στιγμή που προλόγισε τον Γενικό Γραμματέα Νεολαίας Ελλάδος του ΠΑΣΟΚ κ.Πανταζή Κώστα και ανέβηκε στο βήμα, δημιουργήθηκε φασαρία με αποτέλεσμα να υπάρξουν και μικροσυμπλοκές.

Οι "Αγανακτισμένοι" πήραν τον λόγο εκφράζοντας την έντονη δυσφορία τους για την οικονομική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Μετά από λίγη ώρα, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί από την αίθουσα με αποτέλεσμα την πρόωρη λήξη του προσυνεδρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου