Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων είναι η
συμπαιγνία ΣΕΒ-ΓΣΕΕ εναντίον μισθών-συμβάσεων, χίλιοι νέοι άνεργοι καθημερινά και η χρεοκοπία της κοινωνίας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι συντάξεις θα αλλάζουν κάθε 3 μήνες! Επικουρικές:Τι προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου" 


ΑΥΡΙΑΝΗ:" Ντέρμπι για γερά νεύρα η αναμέτρηση Σαμαρά-Τσίπρα. Κυριαρχούν πάλι στους ψηφοφόρους η οργή, ο φόβος και η απογοήτευση" 


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ξαφνικά Αβραμόπουλος. Αιφνιδίασε (ακόμα και τη Συγγρού) ζητώντας χθές με συνέντευξή του" πάγωμα όλων των μέτρων του Ιουνίου." 


ΕΘΝΟΣ: "Ανήφορος διαρκείας για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δύσκολος ο επαναπατρισμός των ψηφοφόρων που έφυγαν." 


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: " Προφητεία...σεισμός για το Αιγαίο! Θα αλλάξει η όψη της περιοχής μας; 


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: " "Βόμβα" η φυσική στις Πανελλαδικές Εξετάσεις."


ΕΣΤΙΑ:" Ελλάς-Αργεντινή. Τραγική σύγκρισις. Συγκλονιστικό άρθρο πρώην κεντρικού τραπεζίτη"


Η ΑΥΓΗ: "Συμπαιγνία ΣΕΒ-ΓΣΕΕ εναντίον μισθών-συμβάσεων"


Η ΒΡΑΔΥΝΗ: " Εκβιάζουν ωμά οι Γερμανοί εν όψει των εθνικών εκλογών"


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: " Προειδοποίηση καθυστέρησης της νέας δόσης. Εκτακτο σχέδιο για τα έσοδα."


Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: Τα S.O.S θέματα των φορολογικών δηλώσεων - 23 κωδικοί που πρέπει να προσέξετε- ποιές είναι οι παγίδες και πως να τις αποφύγετε- τι θα γίνει με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Ο ΛΟΓΟΣ: Εάν φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ, ο Τσ.Νταλάρα κρούει ... "καμπανάκι" για παγκόσμια αποσταθεροποίηση- Ζήτησε "πιο ρεαλιστική" προσέγγιση ως προς τη λιτότητα, ώστε να μην σκοτώσει την ανάπτυξη.


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κεντροδεξιά με ΝΔ ή κεντροαριστερά με Σύριζα- οχήματα για αντιλαϊκά μέτρα- Αλέκα Παπαρήγα: "Το κριτήριο ψήφου δεν μπορεί να είναι ο βαθμός τροποποίησης του μνημονίου ή ποιός είναι ο καλός διαπραγματευτής στην ΕΕ, αλλά η ετοιμότητα του λαού να αντιμετωπίσει τη βαθύτερη χρεοκοπία".

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ : Χρεοκοπεί η κοινωνία μας- Ένας φόνος την ημέρα, μία ληστεία την ώρα- διαλύονται τα νοσοκομεία- χωρίς φάρμακα οι ασφαλισμένοι- περικοπές και στο ΕΚΑΣ- 1000 νέοι άνεργοι καθημερινά.

ΤΑ ΝΕΑ: Η Ελλάδα στην κόψη, η Ευρώπη σε δίλημμα - Το όνομά του είναι Bond, Eurobond- Το Ευρωομόλογο διχάζει βορείους και νοτίους μετά την εκλογή του Ολάντ- Ο Φρανσουά, η Ανγκελα και ο χαμένος γαλλο-γερμανικός άξονας.

PRESS TIME :Η καυτή λίστα της φοροδιαφυγής- ποιούς "έκλεισε" στη φάκα το ΣΔΟΕ- Επιχείρηση γιατροί, δικηγόροι, αγρότες- Απίστευτος χορός παρανομιών με πλαστά τιμολόγια- "Επιστημονικές" μέθοδοι απόκρυψης εσόδων.

ΕΞΠΡΕΣ: Η κρίση χρέους στην Ισπανία πιέζει την ισοτιμία του ευρώ - Επιδείνωση του κλίματος και υποχώρηση του ενιαίου νομίσματος έως τα 1,2496 δολάρια- Αρνητική επίδραση από τα σενάρια για την Ελλάδα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Νευρική κρίση στη χώρα- επανέρχεται το φάντασμα της ακυβερνησίας- Η ισορροπία τρόμου ΝΔ-Σύριζα και ο άλυτος γρίφος της 18ης Ιουνίου- Συντομότερος δρόμος για άτακτη χρεοκοπία η επανάληψη των φαινομένων ακυβερνησίας που έζησε η χώρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου- Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για σχηματισμό κυβέρνησης, εάν αναδειχθεί πρώτο κόμμα η ΝΔ ή ο Σύριζα.

ΚΕΡΔΟΣ: Μαζεύουν δεκάρα-δεκάρα για μισθούς και συντάξεις- Δραματική η κατάσταση αν καθυστερήσει η επόμενη δόση- Από εφορία σε εφορία ο υπουργός Οικονομικών από τη Δευτέρα- Έκτακτες διασταυρώσεις και παρακολούθηση των κρίσιμων εφοριών.

Η ΑΞΙΑ : Ο χορός των κερδοσκόπων- 22 χρόνια πίσω γύρισε το Χρηματιστήριο- 4 δισ. Ευρώ έφυγαν από τις τράπεζες- Πως τα αμερικανικά και αγγλικά ΜΜΕ προκαλούν αστάθεια αξιοποιώντας δηλώσεις του Σύριζα.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Η ελληνική κρίση προκαλεί κραχ διαρκείας στις αγορές- Τάσεις φυγής από τις ευρωπαϊκές μετοχές- το Ευρώ σε χαμηλά διετίας- Κάτω από τις 500 μονάδες ο δείκτης στην Αθήνα.

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ : Ευρω-πόκερ με 22 δισ. και 10 αλλαγές- Χάδια και χαστούκια από τους εταίρους με μικρό παράθυρο διαπραγμάτευσης του μνημονίου- Πως διαβάζουν τα κόμματα την απόφαση του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου- Δέλεαρ η εκταμίευση των 18 δις. της ανακεφαλαιοποίησης και 4 δις. για έργα και μικρομεσαίους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου