Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις θερμές
ώρες της ημέρας και καλό καιρό στα νησιά του Αιγαίου, περιμένουμε  για αύριο Σάββατο 26 Μαΐου 2012. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά και κατά τόπους ενδέχεται να είναι έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο δυτικοί – νοτιοδυτικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου