Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Αντιστρέφει την πραγματικότητα ο Α.Σαμαράς, υποστηρίζει το ΚΚΕ

Τα πυρά του κατά του Αντώνη Σαμαρά αντέστρεψε το ΚΚΕ, μετά την δριμύτατη κριτική
που άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το ΚΚΕ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι «με μεγάλο θράσος αντιστρέφει την πραγματικότητα για να συκοφαντήσει το ΚΚΕ».

«Κατηγορεί το ΚΚΕ και τους αγώνες των εργαζομένων για το κλείσιμο των επιχειρήσεων που οι καπιταλιστές κλείνουν, αναζητώντας υψηλότερο κέρδος σε άλλες χώρες, για το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τις κλείνουν τα μονοπώλια και η καπιταλιστική κρίση, η ένταξη και η προσαρμογή στην ΕΕ. Κατηγόρησε τους αγώνες των ναυτεργατών που διεκδικούν εργασία και αξιοπρεπείς μισθούς, για την πτώση του τουρισμού που οφείλεται στην εξάπλωση της φτώχειας στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες» είπε το ΚΚΕ.

«Είναι ολοφάνερο ότι η ηγεσία της ΝΔ ενδιαφέρεται για την κερδοφορία των πεντάστερων ξενοδοχείων, των μεγαλοξενοδόχων, όχι για τους εργαζόμενους που έχουν ανάγκη από διακοπές, για τους εργαζόμενους στον τουρισμό και τους μικρούς επιχειρηματίες» αναφέρει το ΚΚΕ.

Συνεχίζοντας την επίθεση τονίζει: «Η ηγεσία της ΝΔ φανερώνει την αντιδραστική απαίτηση της πλουτοκρατίας που θα την υλοποιήσει όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει, κεντροδεξιά ή κεντροαριστερή: Να τσακιστεί, να απαγορευτεί η εργατική λαϊκή αγωνιστική διεκδίκηση και δράση, πρώτα απ’ όλα στους τόπους δουλειάς, να απαγορευτεί η απεργία. Γιατί ξέρουν ότι μόνο έτσι μπορούν να καταδικάσουν μόνιμα στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους».

Το ΚΚΕ, μάλιστα, καλεί τους εργαζόμενους να ισχυροποιήσουν με την ψήφο τους το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου