Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση ΚΕΔΩ για παραχώρηση χώρων

Ανακοίνωση ΚΕΔΩ για παραχώρηση χώρων


Η ΚΕΔΩ, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες και τις αρχές που
διέπουν τον κοινωνικό της ρόλο, αναφορικά με την παραχώρηση χώρων που διαχειρίζεται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και προς εκπλήρωση του σκοπού σύστασής της, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

«Για την άρση οποιασδήποτε παρεξήγησης σχετικά με την παραχώρηση χώρων, που βρίσκονται στη δικαιοδοσία μας, σε τρίτους για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο, πως μετά από αίτηση προς την υπηρεσία μας, αφού εξετάσουμε ξεχωριστά κάθε περίπτωση, εάν και εφόσον πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται,ικανοποιούμε κάθε αίτημα».

Επισημαίνεται μάλιστα, πως αυτή την εβδομάδα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Βασίλης Φοργιάρης, μετά από σχετικό αίτημα σχολής μπαλέτου, στην οποία φοιτούν αρκετά παιδιά συνδημοτών μας, για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Παλατίων για τη διεξαγωγή εκδήλωσης, αμέσως κινητοποιήθηκε και διεκπεραίωσε θετικά το εν λόγω αίτημα. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Φοργιάρης:

«Ο Δήμος Ωρωπού και η ΚΕΔΩ αναλογιζόμενοι τον κοινωνικό τους ρόλο, βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου