Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί σήμερα

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 14 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εντολή ελπίδας και ευθύνης».
Στον ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνική δυναμική, αμύνεται εκφοβίζοντας η ΝΔ, «οικουμενικά» σενάρια σερβίρει η διαπλοκή. Η ελληνική κοινωνία έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία την προσεχή Κυριακή να επιβάλλει μια κεντροαριστερή συνεργασία για το σχηματισμό μιας βιώσιμης κυβέρνησης.

ΝΔ: Στη Συγγρού μιλάνε για την προοπτική της κυβέρνησής τους, ωστόσο κάποιοι κρατάνε και μια πισινή για την περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε κατ΄ ευχήν τους. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, κανείς δεν διεκδικεί την πατρότητα της ήττας και γι αυτό ομάδες και ομαδούλες πλακώνονται για την προεκλογική τακτική.

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεβάζει το στοίχημα κοιτώντας την κορυφή και ζητώντας αυτοδυναμία. Στην Κουμουνδούρου αναζητούν την κεντροαριστερή συνεργασία, κλείνουν, ωστόσο, το μάτι στους ψηφοφόρους των όμορων κομμάτων.

ΠΑΣΟΚ: Κυριακή κοντή γιορτή για την προοπτική του. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει πολύ καλά ότι από το αποτέλεσμα της Κυριακής θα διαφανούν οι πιθανότητες πολιτικής επιβίωσης, τόσο οι δικές του όσο και του κόμματός του.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο φασισμός ψαρεύει στον βούρκο της κοινωνικής εξαθλίωσης. Οι «άντρες» με τα μαύρα χτυπούν, απειλούν και εκβιάζουν δημιουργώντας την ψευδαίσθηση των «τιμωρών» του διεφθαρμένου συστήματος, προωθώντας ταυτόχρονα την κρυφή τους ατζέντα για την κατάλυση της δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου