Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Που είναι η Κυβέρνηση τελικά;

 Της  Μιχαλούς

Κυβέρνηση εδώ, Κυβέρνηση εκεί που είναι η Κυβέρνηση;

Τη μια παραιτείται ο Ράπανος για

λόγους υγείας, την άλλη παραιτείται ο Βερνίκος για λόγους of shore, η Πρωθυπουργάρα μας ασθενεί και τη θέση του στο Eurogroup θα καλύψει ο Παπούλιας…
Το ξανατονίζω ο Παπούλιας…

Κατά τα άλλα όλα καλά!

Εντωμεταξύ στας Ευρώπας γίνεται της κακομοίρας. Οι σκληρές δηλώσεις των Θρίτζηδων και των φίλων τους, δίνουν και παίρνουν …Τονίζουν προκαταβολικά ότι δεν δέχονται καμιά αμφισβήτηση των αρχών και της λογικής του προγράμματος, όπως και των «δεσμεύσεων». Αντιλαμβάνονται τη δεινή θέση τους και θέλουν να αποτρέψουν προκαταβολικά οποιαδήποτε συνολική αμφισβήτηση.

Το μόνο καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν θα δούμε ούτε αυτή την εβδομάδα, αλλά από την Δευτέρα, τα μούτρα των επικεφαλής της Τρόικα, καθώς τα προβλήματα που προέκυψαν με εγχειρήσεις και παραιτήσεις, κατέστησαν άνευ ουσίας τη προγραμματισμένη επιστροφή των Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς στην Αθήνα.

Το κακό είναι βέβαια ότι από Δευτέρα θα μας κατσικωθεί για τα καλά αφού αντί να καταγράψει απλώς τα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών, θα μείνει για όσο χρειαστεί προκειμένου να αξιολογήσει πόσο καλά ή κακά παιδιά ήμασταν.



topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου