Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Ήρθε η σειρά σου μωρό μου...

 Του Ανδρέα Ρουμελιώτη

Κάναμε μισό βήμα μπροστά και τώρα οφείλουμε να το ολοκληρώσουμε.

Άμα λιγοψυχήσουμε - αλοίμονό μας! Κανένα έλεος δεν υπάρχει για τους προσκυνημένους.

Αν ξαναγυρίσουμε στα μνημόνια με την αγωνία πότε θα μας δώσουν την δόση μας είμαστε τελειωμένα πρεζάκια. Θα μας ταπεινώσουν, θα μας εξευτελίσουν, θα μας εξαθλιώσουν. Θα μας τα πάρουν όλα μπιρ μπαρά. Τις μικροκαταθέσεις μας, τα σπίτια, τα μαγαζιά ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, το φυσικό αέριο, τον ορυκτό πλούτο, το πετρέλαιο, τον αέρα, τον ήλιο, την θάλασσα, τα νησιά, το χαμόγελο.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι οικονομικοί δολοφόνοι που σου 'χουν βάλει το περίστροφο στον κρόταφο, αφού ψηφίσεις αυτό που θέλουν, δεν θα σε πυροβολήσουν;

Από το να υποδουλωθούμε στο 4ο Ράιχ, χίλιες φορές προτιμότερο να βγάλουμε απ' τα μπαούλα τα σφυροδρέπανα και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και να πάμε πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία, να τους παρακαλέσουμε να μας κάνουν 53η πολιτεία τους. Καλύτερα είναι το Μαϊάμι και η Χαβάη;

Αν δεν μας θέλουν, να δώσουμε τον ορυκτό πλούτο και τα πετρέλαια στους Ρώσους και να φτιάξουμε αγκυροβόλια για τον στόλο τους στα νησιά. Να πουληθούμε στους Κινέζους που αυτοί τουλάχιστον, επειδή είχαν μεγάλο πολιτισμό, θα μας σεβαστούν. Να δώσουμε στους Άραβες κροίσους την Μύκονο και την Σαντορίνη! Δεν θα επιτρέψουμε στον Σόιμπλε, επειδή είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, να μας φορτώσει με σαδισμό όλο τον πόνο και την δυστυχία απ' την μισερή του ζωή.

Λένε ότι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν έχουμε ευρηματικότητα, εφευρετικότητα και καινοτομία. Τι μας λες! Τότε πως σε χρόνο dt εφηύραμε τον ΣΥΡΙΖΑ και πάμε να τον κάνουμε κυβέρνηση; Εμείς οι ίδιοι εφηύραμε την Χρυσή Αυγή από αντίδραση, εμείς ονοματίσαμε τον αντάρτη των συντηρητικών Καμένο και τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Πικραμένο.

Κάναμε μισό βήμα μπροστά και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι - το οφείλουμε στην ιστορία του γένους μας - να το ολοκληρώσουμε. Όλη η Ευρώπη μας παρακολουθεί, ο ντουνιάς ολόκληρος. Δεν έχουμε δικαίωμα να τον απογοητεύσουμε. Ο προηγούμενος Μάης ξεκίνησε απ' την Καλιφόρνια και το Παρίσι, αυτός θ' αρχίσει απ' την Ελλάδα.

Τώρα ήρθε η σειρά σου μωρό μου.

Εσύ θ' ανέβεις στην Αγία Λαύρα και θα ξανασηκώσεις την σημαία.
Δεν υπάρχει άλλος εσύ θα το κάνεις!
Και θα τα βάλεις με όλους, με θεούς και δαίμονες.
Στην τρέλα σου πιστεύω.
Στο μάτι σου που γυαλίζει.
Αλλά και στην ευφυΐα σου, στην ευρηματικότητα και στο πείσμα σου.
Να το ξέρεις, αν δεν τα καταφέρεις θα ζήσουμε πάλι 400 χρόνια σκλαβιάς.


Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης κάνει εκπομπή στη NET FM από Δευτέρα έως Πέμπτη, 1 με 2 το μεσημέρι


e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου