Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Γ. Δημαράς: "Η νέα κυβέρνηση αλλοιώνει στην ουσία τη λαϊκή βούληση "

Για κυβέρνηση σωτηρίας της διαπλοκής και εφαρμογής του μνημονίου με ολίγη δήθεν
αριστερά, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για τη νέα κυβέρνηση το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών. Στην ουσία αλλοιώνει τη λαϊκή βούληση, υποστηρίζει και αναρωτιέται για ποιο λόγο τελικά έγιναν επαναληπτικές εκλογές.

«Παρά τη σαφέστατη εντολή του ελληνικού Λαού, που επανέλαβε το μήνυμα "όχι στο Μνημόνιο", η νέα κυβέρνηση που φαίνεται να προκύπτει, αλλοιώνει στην ουσία τη λαϊκή βούληση και δεν είναι παρά μια συνέχεια της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου, με ολίγη από αριστερό άλλοθι», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών και συμπληρώνει:

«Δυστυχώς επιβεβαιώνεται πλήρως η επισήμανσή μας ότι το Κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς κατασκευάστηκε από το σύστημα ως γενόσημο του ΠΑΣΟΚ για να λειτουργήσει ως ανάχωμα της οργής του λαού και υπέρ της σωτηρίας του συστήματος. Έτσι, σε ρόλο κολυμβήθρας, επιχειρεί να αναβαπτίσει τα δύο κόμματα που έριξαν την Ελλάδα στα χέρια των τοκογλύφων και υποθήκευσαν το μέλλον πολλών επερχόμενων γενεών».

«Αναρωτιόμαστε, γιατί χρειάστηκε να γίνουν επαναληπτικές εκλογές, αφού οι εταίροι ήταν τόσο πρόθυμοι να συνεργαστούν εξ αρχής. Παραμένουμε στις θέσεις μας για την υπεράσπιση της πατρίδας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου