Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση Μνημονίου και όποιος αντέξει

 Της  Μιχαλούς

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Μια από τα ίδια, τα ίδια από την αρχή…

Ο μόνος που λείπει είναι η Λουκαδάρα...

Αλλά δεν τρέχει τίποτα τον ρόλο του τον παίζει πλέον πολύ καλά ο Αντώνης ο οποίος με το που βγήκε μας το ρίξε το υπονοούμενο… "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" …
Σε απλά ελληνικά δηλαδή μνημόνιο και δόξα σοι ο Θεός… Ξέχασε με τη μία τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου, ξέχασε τα συμβόλαια με τον λαό, ξέχασε τις μεγαλοστομίες του, προκειμένου να πείσει πως έχει καλές διαθέσεις και οδεύει ολοταχώς για τη σφαγή.

Ο άνδρας όμως έχει δίκιο τιμά την υπογραφή του.

Αυτός άλλωστε ήταν εκείνος που σχεδίασε το μνημόνιο και δεσμεύθηκε, γι αυτό. Σε μάς, έδωσε απλά όπως κάθε «σοβαρός» πολιτικός ψευδείς υποσχέσεις και έκανε παραπλανητικές δηλώσεις.

Και τελικά από σήμερα εξασφαλίζεται η πορεία της χώρας προς την άβυσσο, εκεί όπου ήδη βάδιζε δηλαδή. Η λιτότητα θα συνεχίσει να διαβρώνει ανελέητα ό,τι απέμεινε από την ελληνική οικονομία. Η Ελλάδα θα εξακολουθεί να πνίγεται στα χρέη, πλήρως εξαρτημένη από την εξωτερική βοήθεια που της χορηγείται υποτίθεται για να αποφύγει την πτώχευση.

Και για να μην ξεχνιόμαστε τα νέα εισπρακτικά μέτρα των 14,5 δισ. οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, η ανεργία η υπανάπτυξη, η ύφεση κλπ είναι προ των πυλών...



topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου