Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Π. Καμμένος: "Οι δανειστές έχουν στοχοποίησει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους αυτής της χώρας"

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Iουνίου
2012 στα γραφεία του Κινήματος με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Κώστας Τσικρικάς, ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Νίκος Κιουτσούκης, ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ κ. Ηλίας Ηλιόπουλος και μέλη του προεδρείου των δυο σωματείων.

Παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Β΄Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννης Μανώλης και ο συντονιστής του συνδικαλιστικού τομέα του Κινήματος Νίκος Δρίτσας.

Μετά την συνάντηση ο κ. Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Είχαμε την χαρά σήμερα να συναντηθούμε με τους προέδρους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και αντιπροσωπείες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.Κάναμε έναν ειλικρινή διάλογο για πάρα πολύ ώρα για τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Υπάρχει μια κοινή διαπίστωση, ότι αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δέχονται μια επίθεση από τη Νέα Τάξη πραγμάτων.

Οι δανειστές έχουν στοχοποίησει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους αυτής της χώρας, οι οποίοι έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, στα όρια της αντοχής για το μίνιμουμ της δυνατότητας επιβίωσης μέσα στην οικογένεια τους.
Εχουν πληρώσει ουσιαστικά το σύνολο των μέτρων που έχει επιβάλλει η τρόικα.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μείωση των εισοδημάτων, των μισθών και των συντάξεων, να έχει οδηγήσει σε πλήρη ύφεση την ελληνική οικονομία.

Συμφωνήσαμε ότι θα είμαστε σε συνεχή διάλογο προκειμένου απο κοινού, συνδικάτα και κόμματα, να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μια εθνική λύση.
Μια εθνική λύση που θα λυτρώσει την Ελλάδα απο τα μνημόνια και από εκείνους οι οποίοι βλέπουν τους εργαζόμενους ως αριθμούς μητρώων.
Οι εργαζόμενοι είναι οικογενειάρχες και πίσω από αυτές τις οικογένειες υπάρχουν άνθρωποι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου