Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σφαξε με Αγα μου ν αγιασω

Εχτες ο ελληνικος λαος υπεστη μια συντριπτικη ηττα. Η πλειοψηφια των ψηφοφορων,συμπεριλαμβανομενων και
εκεινων που απειχαν, επελεξαν να υποταγουν στις δυναμεις κατοχης της χωρας απο το να συνδιαλλαγουν σκληρα για τα δικαιωματα τους με εκεινους που αρεσκονται να αυτοαποκαλουνται εταιροι της χωρας.

Στο τραπεζι της διαπραγματευσης και του διαλογου η πλειοψηφια των ψηφοφορων και οι εγκληματικα αδιαφοροι πολιτες επελεξαν να στειλουν τους πιο ενδοτικους συνομιλητες αντι για τους πιο σκληρους.Η τρομοκρατια ,οι υβρεις κατα των Ελληνων και οι νουθεσιες των ξενων επικυριαρχων περασαν.Νικησαν.Τους ιδιους τους καθυβριζομενους!

Τα παχια λογια περι του αδουλωτου και υπερηφανου ελληνικου λαου αποδειχτηκαν φληναφηματα,οπως παντα αποδεικνυονται οι παρόλες του θυμικου των μικρων και φοβισμενων ανθρωπων.

Το αποτελεσμα των χτεσινων εκλογων ειναι, χωρις ωραιοποιησεις,η προσκληση προς τους ολιγιστους σφαγεις της ευρωπαϊκης ολοκληρωσης να ισοπεδωσουν τον ελληνικο λαο,προσκολλημενοι σε βλακωδεις εμμονες δηθεν οικονομικου μοντελου.Εμμονες,τις οποιες καταδικαζει το συνολο σχεδον των κορυφαιων οικονομολογων και το συνολο των πολιτικων,που προϋπηρξαν της ολεθριας κ Μερκελ στο τιμονι της αμετανοητα ακροαυταρχικης Γερμανιας.

Μονο και μονο η εικονα των τραπεζιτων και των ηγεσιων της τροϊκας να τριβουν τα χερια τους με την ψηφο της πλειοψηφιας των Ελληνων ψηφοφορων και του 37% που αδιαφορησαν,αρκει για να ντρεπεται κανεις να αποτελει προτυπο Πολιτη.

Καθε πολιτικη αναλυση που προσπαθει να παρηγορησει τα πραγματα διαλυεται μπροστα στην κρισιμοτητα αυτων των εκλογων.

Ποτέ δεν διακυβευτηκε η παραμονη της χωρας στο ευρω και στην ΕΕ.Κανενα ελληνικο κομμα απο οσα διεκδικησαν την εξουσια δεν ειχε αυτη την πολιτικη και αυτη τη διαθεση.Η προπαγανδα,που εξαπελυσε λυσσαλεα επιθεση κατα της Αριστερας με αυτη τη λασπη,στηριγμενη σε σπερμολογιες του καθε πικραμενου και σε διαστρευλωση θεσεων και πολιτικων θριαμβευσε.

Οι Ελληνες ψηφοφοροι αντεδρασαν με τον ιδιο τροπο,που αδειαζαν τα ραφια απο τα σουπερ μαρκετ σε καθε σεισμο.Χωρις μυαλο,χωρις κοινωνικη συνειδηση,με γνωμωνα τον εαυτουλη και τα κεκτημενουλια μιας διεφθαρμενης και αμυαλης πολιτειας,μεσα στην οποια βολευτηκαν να γαλουχουνται απο τους πολιτικους και συνδικαλιστες πελατες τους,χωρις αντιστασεις.

Φωτεινο μονοπατι σ αυτο το σκοταδι στεκουν οσοι γυρισαν την πλατη στις Κασσανδρες.Οσοι εδωσαν μια ευκαιρια στην ελπιδα,ψηφιζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.Αλλα,και εκεινοι που επεμειναν στο ΚΚΕ και τους Ανεξαρτητους Ελληνες.Καθενας με τις ιδιαιτεροτητες του.

Ο λαος,που εφτασε στην πηγη με τον ΣΥΡΙΖΑ εχασε απο τους τρομοκρατημενους συμπολιτες του.Ετσι γινεται συνηθως.Και χρειαζεται ενας Κολοκοτρωνης παντα να παιρνει στο κυνηγι εχθρους και προσκυνημενους για να οδηγει τον λαο προς τη νικη.
Τετοιος δυστυχως δεν υπαρχει.

Υπαρχει ομως το μελλον.Η ευρωπη δεν μπορει να συνεχισει να βαδιζει σ αυτο το δρομο της λαοκτονιας.Θα διαλυθει στα εξ ων συνετεθη.Αργα ή γρηγορα οι πολιτικοι υπαλληλοι των τραπεζων θα ηττηθουν.Και η μεγαλη μαχη θα δοθει εκει που πρεπει:Στο ευρωπαϊκο πεδιο των λαων. Σε μια Ενιαια Ομοσπονδη Ευρωπη.

Εκει ειναι το μελλον του ελληνικου και των αλλων ευρωπαϊκων λαων σε μια ανθρωποτητα,που διαρκως ενοποιειται διατροφικα,οικολογικα,οικονομικα,εμπορικα,συγκοινωνιακα,τεχνολογικα και (α)πολιτισμικα. Εκει κρινεται η τυχη μας.

Στο χερι των λαων ειναι να το καταλαβουν και να την παρουν στα χερια τους. Γιατι τωρα την εχουν πεταμενη στα χερια των δημιων τους. Και ειναι ντροπη.




Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης

o-kairos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου