Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Eυχαριστήρια επιστολή Α. Κοντογιάννη και Π. Τόλια

Ευχαριστήρια επιστολή ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος 

Μετά την λήξη της 1ης Περιβαλλοντικής εβδομάδας του Δήμου Ωρωπού, την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση, και την συγκινητική συμμετοχή των παιδιών και των συνδημοτών μας, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στις καθημερινές μας δράσεις. 

Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλη την μαθητική οικογένεια της Α’θμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης και ειδικά τους διευθυντές και τους δασκάλους, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα, βοήθησαν στην ολοκλήρωση όλου του εγχειρήματος, αναπροσαρμόζοντας τις δραστηριότητες των σχολικών τους μονάδων.

Το επιμελητήριο περιβάλλοντος και βιωσιμότητας, τα στελέχη των περιβαλλοντικών οργανώσεων (Αρκτούρος, Μουσείο Γουλανδρή, Μουσείο Συναισθημάτων, Μεσόγειος SOS, ANIMA σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής), που με ιδιαίτερο ζήλο, συνεργάστηκαν άψογα με τους μαθητές και τους δασκάλους, καταφέρνοντας την μέγιστη δυνατή μετάδοση γνώσεων και μηνυμάτων, βοηθώντας στην διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών.

Επίσης τα στελέχη:

- της τροχαίας Μαλακάσας και τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Εθνικών Οδών,

- του πυροσβεστικού σώματος και της ΟΕΔΔ Εκάλης,

- της ΜΑΚΙΠ (εθελοντές δασοπυροσβέστες),

- του Ερυθρού Σταυρού και τον εθελοντή ιατρό Μπάλτα Ιωάννη,

- των Υδροναυτών(καθαρισμός βυθών), Ελλάδα Καθαρή.

Παράλληλα,

- Την θεατρική ομάδα γυμνασίου Καλάμου και την θεατρική ομάδα Αυλώνα <<Δήλια δρώμενα>>.

- Τους πολιτιστικούς συλλόγους που μετείχαν στις δράσεις μας: ΕΣΠΑΚΑ, Αγκώνα, Πανόραμα Αγ Αποστόλων, Αγ Μαρίνα, Πράσινος Λόφος, Ποσειδωνία, Βλαστός, Αφίδνες 2000, Νέος Πολιτιστικός σύλλογος Μαλακάσας.

- Τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς τα blogs, που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την όλη διοργάνωση, αναγνωρίζοντας την τεράστια αυτή προσπάθεια, συγχωρώντας μας κάποια μικρά λάθη στον συντονισμό, και κάποιες μικρές παραλήψεις.

- Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ, που ομόφωνα ενέκριναν όλες τις δράσεις και τις δαπάνες του προγράμματος αυτού, τα στελέχη και τους ακούραστους συνεργάτες μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο και το Δημ. συμβούλιο που πίστεψαν στην ανάδειξη των περιβαλλοντικών μας ανησυχιών, ανάγοντας το θέμα ΄΄περιβάλλον΄΄ σε ύψιστη προτεραιότητα για το Δήμο μας.

Η συμμετοχή των συμπολιτών, η ευαισθησία των μικρών παιδιών, και το πραγματικό ενδιαφέρον όλων των παραπάνω εμπλεκόμενων φορέων, μας ενθαρρύνουν να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση το φεστιβάλ περιβάλλοντος, ως θεσμό για τον Δήμο Ωρωπού, κατόπιν της μεγάλης απαίτησης των συνδημοτών μας, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην ανανέωση και διαρκή αναβάθμισή του.


Σας ευχαριστούμε θερμά.



Ο αντ/πρόεδρος και συντονιστής               Η Πρόεδρος 

ΤΟΛΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ                        ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου