Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Απάντηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού για το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού:

"Σχετικά με πρόσφατο Δελτίο
Τύπου της μείζονος αντιπολίτευσης κρίνουμε σκόπιμο -και μόνο για την ενημέρωση των δημοτών- να αναφέρουμε τα εξής:

1) Η διαχείριση του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ γίνεται απολύτως ορθά και σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Νόμος, από υπαλλήλους που έχουν εκπαιδευτεί για τον σκοπό αυτό. Συγκεκριμένα, για την αλλαγή επωνυμίας του Νομικού Προσώπου "Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκάλας Ωρωπού" ακολουθήθηκαν οι οδηγίες που εγγράφως μας έδωσαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος και άρα ορθώς εμφανίζεται το όνομα του νυν Προέδρου και Δημάρχου Ωρωπού στην κεντρική οθόνη των αποφάσεων.


Παράδειγμα: Αν ένας δημότης ζητήσει αντίγραφο μιας παλιάς απόφασης π.χ. της Κοινότητας Μαλακάσας, η οποία έχει καταργηθεί, το έγγραφο αυτό το εκδίδει όμως και το υπογράφει ο νυν Δήμαρχος Ωρωπού, επειδή ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ είναι ο διάδοχος της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ (ασχέτως αν το πρωτότυπο το είχε εκδόσει ο τότε Κοινοτάρχης). Έτσι και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αν κάποιος αναζητήσει έγγραφα του κατηργημένου "Κρατικού Λιμενικού Ταμείου", το οποίο πλέον νομίμως μετατράπηκε σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ, αυτά υπογράφονται από τον νυν Πρόεδρο του και Δήμαρχο Ωρωπού ο οποίος είναι αρμόδιος για την έκδοση τους (ασχέτως αν τα πρωτότυπα φέρουν την υπογραφή του τέως προέδρου). 

Η έλλειψη κοινής λογικής και η άγνοια για τόσο βασικά θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκθέτει για πολλοστή φορά την μείζονα αντιπολίτευση και επιβεβαιώνει την απόλυτη αναξιοπιστία της.

2) Η άκριτη υιοθέτηση μιας ανάρτησης που έγινε σε ένα blog, χωρίς να μπουν στον κόπο να κρίνουν την αξιοπιστία της, ειδικά όταν αυτό το blog αποδεδειγμένα έχει πλήρη σύγχυση για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δείχνει με πόση σοβαρότητα αντιμετωπίζει τον Δήμο μας η ομάδα της "Αυτοδιοικητικής Συνεργασία" και ποιός είναι ο πολιτικός της λόγος.

Γνωρίζουμε όμως γιατί συμβαίνουν αυτά: Η Δημοτική Αρχή είναι και νόμιμη και ηθική. Ο Δήμος μας προχωρά με διαφάνεια και σταθερότητα προς το μέλλον κι έτσι ορισμένοι αναγκάζονται να ασχολούνται με θέματα ανύπαρκτα για να δικαιολογήσουν την πολιτική τους παρουσία. Δεν τους ακολουθούμε, γιατί η εποχή μας έχει ανάγκη από τελείως διαφορετικά ιδανικά και αξίες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου