Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Υποτροφία 'Βησσαρίων' για τους εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η καθιερωμένη με συμβολαιογραφική πράξη 3-μελής που αποτελείται από:

- τον Δήμαρχο του Δήμου Ωρωπού

- την Ηγουμένη της Ιεράς

Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου και

- τον Αθλοθέτη του εν θέματι Επάθλου Δρα Πολιτικό Μηχανικό Δημήτριο Κων. Κούσιο,

ανακοινώνει την συνέχιση της απονομής του ετησίου Επάθλου "Β Η Σ Σ Α Ρ Ι Ω Ν" που θα συνοδεύεται από μία δωρο-επιταγή χιλίων (1.000) Ευρώ, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 στον/ην φοιτητή/τρια που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων εισαγωγής σε οποιαδήποτε Ανωτάτη Σχολή της Ελληνικής Επικράτειας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής του/ης υποψηφίου/ας είναι :

1) Ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς του/ης να είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα του Δήμου Ωρωπού.
2) Να μην είναι κάτοχος άλλης υποτροφίας και
3) Να υποβάλει σχετική αίτηση συμμετοχής, με όλα τ’ ανωτέρω στοιχεία στον Δήμο Ωρωπού, το αργότερον μέχρι την Παρασκευή 9η Σεπτεμβρίου 2012.

Μετά από σχετικό πρακτικό της ως άνω Επιτροπής, η απονομή του εν λόγω Επάθλου θα λάβει χώρα αμέσως μετά το πέρας της καθιερωμένης λειτουργίας του Αγίου Βησσαρίωνος, στο ιδιωτικό ομώνυμο παρεκκλήσιο του Αθλοθέτη, στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου-Καλάμου 34 & οδ. Βησσαρίωνος Σκαλαίου 1 (περίπου 400,00 μέτρα μετά την είσοδο της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου) το Σάββατο 15η Σεπτεμβρίου 2012 .

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@oropos.gov.gr και στον Δήμο Ωρωπού, Λ. Χαλκουτσίου 50, 19014, Γραφείο Δημάρχου (με την ένδειξη “για τον έπαθλο Βησσαρίων”)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου