Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ριξε στο κορμι μου σπιρτο να πυρποληθω

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη, 30 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Άναψαν το φυτίλι» και αναλυτικό ρεπορτάζ για
την «τριανδρία» που σερβίρει μέτρα – μπουρλότο, τα οποία δύσκολα μπορεί να καταπιεί η κοινωνία. Αριστερά και κοινωνικοί φορείς στα κεραμίδια, κρυφτούλι από τους «μουτζαχεντίν» Βενιζέλο και Κουβέλη.

ΝΔ: Το πανηγύρι με την εκλογή του γραμματέα τελειώνει επιτέλους με τους διεκδικητές Κακλαμάνη - Κεφαλογιάννη να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, όποιος κι αν αναλάβει το… υψηλό καθήκον: Να μαντρώσει και να φιμώσει τους βουλευτές για να ψηφίζονται αδιατάρακτα τα νέα μέτρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κουμουνδούρου ακροβολίζονται και ετοιμάζονται να πυροβολούν με κάθε ευκαιρία τη συγκυβέρνηση διαλέγοντας εύκολους στόχους: Τα σκάνδαλα, το ξεπούλημα, τα νέα σκληρά μέτρα.

ΔΙΑΠΛΟΚΗ: Η φτώχεια φτώχεια, αλλά και οι δουλειές δουλειές. Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα υπάρχει πίτα και μεγάλος χαμός για τη διανομή της. μεταξύ μεγαλοεργολάβων και μεγάλων οικογενειών.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Και εμπρηστής των δασών η… τρόικα, καθώς, με τις περικοπές των κονδυλίων για τη δασοπυρόσβεση και την ανικανότητα των υπηρεσιών του κράτους, οι πυρκαγιές σβήνουν όταν δεν έχουν κάτι άλλο να κάψουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου