Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο Ματθαίος Γιαννούλης τρώει Πακιστανούς γεμιστούς με κιμά (ώπα ρε μάγκα...)

Ο Γιαννούλης (γνωστός απ' τους Βαζαίος - Γιαννούλης -ο πρώτος δεν πλήρωνε στην εφορία απ' το 2002 και παρ'
ό,τι δούλευε σε νυχτερινά κέντρα ήθελε να παίρνει επίδομα ανεργίας, ο δεύτερος είχε συλληφθεί για κοκαϊνη το 2008. Όταν είχε συλληφθεί μάλιστα ο Ματθαίος Γιαννούλης τότε το είχε ρίξει στις κακοτοπιές της νύχτας, το εξαντλητικό ωράριο των καλλιτεχνών, τα βρόμικα κυκλώματα που δρουν μόλις πέσει το σκοτάδι, αλλά και στον... αδύναμο χαρακτήρα τους.

Μάλιστα όταν βγήκε από τον εισαγγελέα ο τωρινός τιμητής των ηθών και σκεπτόμενος το καλό των παιδιών μας είχε δηλώσει:
«Τις τελευταίες μέρες αντιμετώπιζα ατονίες λόγω υπερκόπωσης. Ενιωθα, λοιπόν, αδύναμος να ανταποκριθώ στις καλλιτεχνικές μου υποχρεώσεις. Δεν μπορούσα ούτε να φάω και [έτσι] μπήκα στον πειρασμό...».

Τώρα ο καλλιτέχνης ξαναχτύπησε με το θεσπέσιο χιούμορ του!




Πώς αντέδρασε ο καλλιτέχνης όταν μια μπλόγκερ έγραψε για τα κάπως τρομακτικά status του για όπλα κλπ; Της έστειλε το εξής private message.


Όπως γράφει η ίδια:

"Ενημερωτικά η σελίδα του ήταν γεμάτη μηνύματα μίσους και φωτογραφίες αντίστοιχες...... τα οποία όμως ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ και πλέον αν την επισκεφτείτε θα δείτε πως πρόκειται πλέον για μια σελίδα προώθησης του "καλλιτέχνη" Ματθαίου Γιαννούλη"

ΥΓ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν όλοι αυτό. Αφού στο τέλος θα τα σβήσουν, θα πουν ότι δεν τα εννοούσαν, θα πουν ότι διαστρεβλώθηκαν - γιατί δεν συγκρατούνται λίγο περισσότερο πριν τα γράψουν;






2 σχόλια: