Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΚΚΕ: "Eπίδειξη απανθρωπιάς στα θύματα της μετανάστευσης"

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχετικά για την αστυνομική επιχείρηση κατά των
μεταναστών και τις δηλώσεις Δένδια, στην οποία αναφέρονται τα εξής:


"Με τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας η συγκυβέρνηση κάνει επίδειξη απανθρωπιάς στα θύματα της μετανάστευσης. Την ίδια στιγμή κρύβει από το λαό ότι τα κύματα των μεταναστών θα πληθήνουν όσο οι σύμμαχοί της, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, με τις απροκάλυπτες επεμβάσεις τους φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στη Συρία. 


Όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και η σημερινή, με το κυνήγι των μεταναστών προσπαθεί να κρύψει ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης εξαθλιωμένων μεταναστών προκειμένου να μην προχωρήσουν στο εσωτερικό της ΕΕ βάσει του Δουβλίνου 2 και άλλων συμφωνιών.


Επιχειρεί να κρύψει τις μεγάλες ευθύνες σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των εγκληματικών κυκλωμάτων και των συμμοριών των ναρκωτικών, της πορνείας, της διακίνησης μεταναστών. Το μεγάλο πρόβλημα της συσσώρευσης μεταναστών που διαρκώς θα οξύνεται, δεν αντιμετωπίζεται με την επίδειξη αγριότητας, βαρβαρότητας στα θύματα.


Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους μετανάστες θέλουν να φύγουν από τη χώρα προς άλλες χώρες της ΕΕ. Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους επιθετικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά των λαών της Αφρικής και της Ασίας.


Να μη συμμετέχει η χώρα με κανένα τρόπο στις επεμβάσεις και στον πόλεμο στη Συρία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου