Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

H Δημοτική Αρχή Ωρωπού για τις πρόσφατες πυρκαγιές

H Δημοτική Αρχή Ωρωπού για τις πρόσφατες πυρκαγιές

Στις πυρκαγιές που έπληξαν τον τόπο μας τις τελευταίες
ημέρες η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Ωρωπού ήταν παρόντες και μαζί με τα δημοτικά οχήματα πυρόσβεσης συνέδραμαν τα μέγιστα στο έργο της πυροσβεστικής.

Δεδομένου ότι εκτός από δασικές εκτάσεις επλήγησαν και περιουσίες, αξίζει να σημειωθεί πως το αμέσως επόμενο διάστημα κλιμάκιο του Δήμου Ωρωπού με επικεφαλής τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Οικονομάκο, θα προβεί σε επιτόπιο έλεγχο για την καταγραφή των ζημιών και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων.

Με ανοικτή επιστολή του ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Δροσοπηγής ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο, τον Αντιδήμαρχο Αφιδνών κ. Ευαγγ. Πάντο και τον Δημ. Σύμβουλο κ. Μάκη Κεπεσίδη για τις συντονισμένες ενέργειες που κατέβαλαν, από την πρώτη στιγμή, στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς την Κυριακή 26 Αυγούστου που επηρέασε την ευρύτερη περιοχή των Αφιδνών.


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε. κ. Αντιδήμαρχε, κ. Δημοτικέ Σύμβουλε,

Το διοικητικό Συμβούλιο του οικισμού Δροσοπήγής Αφιδνών και οι οικιστές του ως άνω οικισμού, θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για όλες τις ενέργειες που καταβάλατε και κάνατε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή των Αφιδνών όσο και για τον οικισμό μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο Δροσοπηγής

Ο Πρόεδρος

Λάζαρος Δουκάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου