Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αυτοδιοικητική Συνεργασία:"Kατά συνθήκη...Διαύγεια"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας:

"Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε, πως
αντί τελικά να παραλάβει η Δημοτική Αρχή το Λιμενικό Ταμείο και με νομιμότητα να το μετατρέψει σε Δημοτικό, δυστυχώς το... ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ! 
Διαπίστωση που μπορεί να κάνει εύκολα ο κάθε συνδημότης μας, αν ανατρέξει στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», αρμοδιότητας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και αναζητήσει τις αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού.
Αυτές που είχε πάρει νόμιμα η Λιμενική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Ανδρέα Γαζβινιάν και είχαν αναρτηθεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ στο «Διαύγεια» έως της 16 Μαρτίου 2012, που έγινε και η
ΠΑΡΑΝΟΜΗ παράδοση στο Δήμο.

Οι αποφάσεις 15 μηνών (από την έναρξη του προγράμματος για τη διαφάνεια) υπάρχουν στο «Διαύγεια» του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού, αλλά με τελικό
υπογράφοντα... τον Δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, ως Πρόεδρό του!


Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» σημείωνε επίμονα στη Δημοτική Αρχή και τον κύριο Οικονομάκο, πως «βιάζονται» για την ποθούμενη αλλαγή -από όλους μας- το κρατικό Λιμενικό Ταμείο να γίνει δημοτικό, αλλά δεν περίμενε πως η βιασύνη αυτή θα την οδηγούσε σε μια τέτοια ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, προς το παρόν, πράξη. Οφείλουν λοιπόν να μας αιτιολογήσουν οι υπεύθυνοι της ενέργειας αυτής, ΓΙΑΤΙ το έκαναν, ΠΩΣ το έκαναν και σε ποια νομιμότητα ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ, προς αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων.

Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» για μια ακόμη φορά, τονίζει την ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ των αποφάσεων και την ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ με την οποία διοικείται σήμερα ο Δήμος μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου