Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Kωμωδία: Συσκέπτεται ώρες το τρίο, αποφασίζει η τρόικα!

Σε αυτήν τη χώρα δεν υπάρχει τίποτα το πιο σκοτεινό και αδιαφανές από τις αλλεπάλληλες και αναρίθμητες συσκέψεις των
αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης, επί των οποίων ακολουθεί από τα γνωστά "παπαγαλάκια" η μέγιστη δυνατή εξωραϊστική παραπληροφόρηση και επικοινωνιακή διαχείριση.

Το ερώτημα είναι: κάνουν τίποτα άλλο πιο χρήσιμο οι τρείς αρχηγοί από το να συσκέπτονται με τις ώρες μεταξύ τους, ενώ αποφασίζουν μια...τρύπα στο νερό και τελικά γίνεται ότι διατάζει η τρόικα;

Δυστυχώς αυτό το κωμικοτραγικό θέαμα επανελήφθη και με τη σημερινή σύσκεψη των τριών μνημονιοφυλάκων αρχηγών.

Και οι τρείς, παρ'ότι δεν εδόθη δημοσιότητα, αποφάσισαν τον πλήρη κατάλογο των επόμενων ιδιωτικοποιήσεων-εκποιήσεων,όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ της Iskra.

Αντιθέτως, ενώ οι ιδωτικοποιήσεις-ξεπούλημα αποσιωπήθηκαν, εδόθη επικοινωνιακό βάρος στην (δήθεν) διαφωνία Βενιζέλου-Κουβέλη για το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας,στο οποίο (αφελώς) ανεφέρθη πριν τη σύσκεψη ο Γ.Στουρνάρας!

Για άλλη μια φορά Βενιζέλος-Κουβέλης θα "διαφωνήσουν" με την εργασιακή εφεδρεία, όπως διαφώνησαν και με τη διαμόρφωση του πακέτου των 11,5 δις πριν τη διετή επιμήκυνση και για άλλη μια φορά θα συναινέσουν, στο όνομα του ευρώ κλπ, στις επιταγές της τρόικας.

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι στην ουσία έχουμε μια κυβέρνηση Σαμαρά-Στουρνάρα, με συμβούλους τους Βενιζέλο-Κουβέλη και όλους μαζί "υπαλληλικό προσωπικό της τρόικας"!!

Απόδειξη η υπόθεση των Ναυπηγείων, τα οποία καταρρέουν και συζητήθηκαν στη σύσκεψη των αρχηγών για να μην αποφασισθεί τίποτα, αφού τα "αφεντικά" της ΕΕ δεν θέλουν ναυπηγική βιομηχανία στην Ελλάδα!!!



iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου