Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΚΚΕ: "Oι ένστολοι, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, έχουν κάθε δικαίωμα ν΄ αντιδρούν, ν΄ αγωνίζονται ενάντια στα μέτρα που υποβαθμίζουν τη ζωή τους, το μέλλον των παιδιών τους"

«Η κυβέρνηση, η αστική τάξη και η ΕΕ, που έχουν αναθέσει στους ένστολους τον ρόλο του σκληρότερου θύτη σε βάρος του λαού, ταυτόχρονα
μειώνουν σταθερά το μισθό τους, ενώ το ύψος του πλέον θα συνδέεται με την «απόδοσή» τους, ενισχύοντας έτσι, μαζί και μ΄ άλλες ρυθμίσεις, τον αντιλαϊκό, κατασταλτικό ρόλο των ένοπλων μηχανισμών. Έτσι οι ένστολοι μετατρέπονται και σε θύματα».

Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου προστίθεται ότι «οι ένστολοι, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, έχουν κάθε δικαίωμα ν΄ αντιδρούν, ν΄ αγωνίζονται ενάντια στα μέτρα που υποβαθμίζουν τη ζωή τους, το μέλλον των παιδιών τους».

«Το ΚΚΕ στηρίζει αυτόν τον αγώνα τους, όπως και κάθε εργαζόμενου, ανεξάρτητα από κλάδο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Το ΚΚΕ επισημαίνει, επίσης, ότι κανένας εργαζόμενος ή κλάδος δεν θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα μόνος του και πολύ περισσότερο σε αντιπαράθεση με τους άλλους και υπογραμμίζει ότι «γι΄ αυτό οι ένστολοι, σε καμιά περίπτωση, δεν πρέπει να σταθούν απέναντι στον λαό, που αγωνίζεται σε συνθήκες κρίσης για την επιβίωσή του. Η λύση βρίσκεται στον προσανατολισμό, τη συμπαράταξη με το λαϊκό κίνημα που αντιστέκεται, απορρίπτει την επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου