Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

"Τα δισ. για τον Στουρνάρα είναι νούμερα, για την κοινωνία ανθρώπινες ζωές"

Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές, τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνάντηση του Ι. Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας:


"Με περισσή άνεση ο υπουργός Οικονομικών διαβουλεύεται με τους εκπροσώπους της τρόικα, παρουσιάζοντάς τους μάλιστα μέτρα ύψους 17 δις έτσι ώστε να διαλέξουν τα πρώτα 11,5, αλλά ταυτόχρονα να έχουν και απόθεμα για νέα μέτρα αργότερα. Για τον κ. Στουρνάρα τα δις είναι νούμερα. Για την ελληνική κοινωνία όμως είναι θέσεις εργασίας, συντάξεις, μισθοί, κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι ανθρώπινες ζωές με τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να παίζει. Ψιλά γράμματα για τον κ. Υπουργό. Τα μέτρα αυτά θα ολοκληρώσουν την κοινωνική ισοπέδωση και θα βαθύνουν την ύφεση.

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. επιδίδονται σε επικοινωνιακές ασκήσεις για να πείσουν πως αγωνιούν μήπως τα μέτρα είναι οριζόντια και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή. Μάταια προσπαθούν ο καθένας για τον εαυτό του να αποποιηθεί των ευθυνών του. Ο λαός μας γνωρίζει πως η συνενοχή τους είναι απόλυτη και θα τους κρίνει όλους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στην ελληνική κοινωνία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου