Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι προφανές ότι επιχειρείται να εμπεδωθεί κλίμα φασιστικής τρομοκρατίας"

Είναι προφανές ότι επιχειρείται να εμπεδωθεί κλίμα φασιστικής
τρομοκρατίας από τα μέλη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,σχετικά για τα χθεσινά επεισόδια στη Ραφήνα:

"Τα χθεσινά επεισόδια στο πανηγύρι της Ραφήνας αποτελούν άλλο ένα επεισόδιο στα όσα άκρως προκλητικά και επικίνδυνα για τη δημοκρατία μας έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες εκ μέρους της Χρυσής Αυγής.Επί ώρα οι νεοναζί, με τη συμμετοχή μάλιστα βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εγκληματούσαν και τρομοκρατούσαν τους συμμετέχοντες στο πανηγύρι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς αστυνομικός.

Είναι προφανές ότι επιχειρείται να εμπεδωθεί κλίμα φασιστικής τρομοκρατίας.

Γι αυτή την κατάσταση συνυπεύθυνη είναι η τρικομματική κυβέρνηση και η αστυνομία. Βαρύτατες όμως και οι ευθύνες προσωπικά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, ο οποίος, πέρα από τις λεκτικές κορώνες, δεν προβαίνει σε καμιά ενέργεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Θεωρούμε επίσης επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης .

Ας το ξέρουν όμως ότι η αναβίωση του φασισμού δεν θα περάσει. Όπως και στο παρελθόν η πανδημοκρατική λαϊκή κινητοποίηση θα της βάλει φραγμό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου