Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληρή κόντρα Κουβέλη-Μιχελογιαννάκη στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ

Ανέβασε τους τόνους στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής
Γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα ο Ηρακλειώτης βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στo cretalive.gr.

Με αφορμή τα νέα μέτρα που η κυβέρνηση προτείνει και ζητά να ψηφιστούν από τα κόμματα που την στηρίζουν , ο κ. Μιχελογιαννάκης εμφανίστηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive ξεκάθαρα αντίθετος , επισημαίνοντας , μεταξύ άλλων ότι "νέα οριζόντια μέτρα δεν πρόκειται να υπερψηφίσει".

"Δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να εισπράξει" , είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Μιχελογιαννάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ . "Κάθε φορά μετράμε έσοδα και έξοδα, αυτά δεν είναι μέτρα", υπογράμμισε ο ίδιος και αναρρωτήθηκε "που είναι τα 2,7 δις ευρώ που εισπράξαμε από τη φοροδιαφυγή, όπως προέβλεπε το μνημόνιο;. Ούτε αυτό το επάρατο μνημόνιο δεν εφαρμόσαμε".

Ο Ηρακλειώτης βουλευτής ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, λέγοντας "Πρόεδρε πρέπει να σταματήσουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Ότι εισπράτεται πάει στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής του χρέους, δεν μένει τίποτε στην Ελλάδα".

Ο κ. Μιχελογιαννάκης αφού επανέλαβε τις προτάσεις του για την εξεύρεση των 11,5 δις ευρώ που απαιτεί η τρόικα, τόνισε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου