Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σε γεμάτη παλμό και συνθήματα ατμόσφαιρα εξελίσσονται δύο πορείες διαδηλωτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Χωρίς επεισόδια και σε γεμάτη παλμό και συνθήματα ατμόσφαιρα, εξελίσσονται, μέχρι στιγμής, δύο από τις
πορείες, που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ.

Λίγο πριν από τις 7.30 το βράδυ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση, που διοργάνωσε η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, κ.α. συνδικαλιστικοί φορείς και στη συνέχεια οι διαδηλωτές συγκρότησαν πορεία, κατά μήκος της οδού Εγνατία, με κατεύθυνση προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Στην κεφαλή της πορείας τέθηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεία των σωμάτων ασφαλείας, εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ., συνταξιούχοι, κ.α.

Την ίδια ώρα η γγ της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τέθηκε επικεφαλής της πορείας του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε από την πλατεία Αριστοτέλους, με κατεύθυνση την πλατεία της ΧΑΝΘ, ενώ στη συνέχεια ο κύριος όγκος των διαδηλωτών θα κατευθυνθεί στη Σταυρούπολη, όπου πραγματοποιείται το φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Εξάλλου, συλλαλητήρια πραγματοποιούν αυτή την ώρα οπαδοί της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηρακλή, πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και διαδηλωτών, που πρόσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν, μετά τις 6 το απόγευμα, στην οδό Μητροπολίτη Γενναδίου και στην Καμάρα, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου