Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Έλληνες πεθαίνουν αλλά όλα καλά

Της  Μιχαλούς

"Ολα καλά, κοντεύουμε να βρούμε την έξοδο του τούνελ" γράφει το εβδομαδιαίο δελτίο της Alpha Bank!!! Μα τι λένε;
Η χώρα βρίσκεται σε ραγδαία κατάρρευση, όχι μόνον οικονομική, αλλά και κοινωνική και ψυχολογική. Οι πολίτες αυτοκτονούν επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τις τράπεζες ή τις υποχρεώσεις τους γενικά... Λουκέτα, ανεργία σε ημερήσια διάταξη, άστεγοι, ουρές στα συσσίτια, επιστήμονες να μεταναστεύουν, ένα ολάκερος Λαός είναι, χωρίς χαμόγελο και ελπίδα αλλά με το φόβο …

Η ανεργία ανεβαίνει χωρίς φρένα και καλπάζει συνεχώς. Μάλιστα όπως κατέγραψε η Ελληνική Στατιστική Αρχή το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας έφτασε τον Ιούνιο το 24,4%, από 23,5% τον Μάιο 2012 και 17,2% τον Ιούνιο πέρυσι.

Οι άνεργοι πλέον έχουν φτάσει τους 1.216.410, καθώς μέσα σε έναν χρόνο περίπου 1.000 πολίτες έχαναν κάθε ημέρα την εργασία τους.

Την ίδια ώρα η Τρόικα με την τελευταία της επιστολή ζητά την κατάργηση του πενθημέρου, εργασία-λάστιχο έως και 13 ώρες την ημέρα, υποτυπώδη έως ανύπαρκτη ασφάλιση, μισθούς πείνας -για να περιοριστούμε μόνον σε λίγα- ζητάει δηλαδή ό,τι θα ζητούσε μια Συμμορία Μελανοχιτώνων του Μεσοπολέμου.

Η χώρα αιμορραγεί…

Και όμως η Alpha Bank τα βλέπει όλα οκ!!! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας είπε ότι "Οι τράπεζες δεν πρόκειται να επιστρέψουν τα δανεικά στο κράτος γιατί θα κινδυνεύσουν"!

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου