Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ραντεβού εργαζομένων και ανέργων στη ΔΕΘ

Κλειστό θα παραμείνει το Σάββατο το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις
ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση των προθύμων και με αφορμή την επίσκεψη Σαμαρά για τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Σαμαράς θα εγκαινιάσει στις 10 το πρωί την έκθεση και λίγη ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ, ενώ στην συνέχεια ο πρωθυπουργός θα "δραπετεύσει" καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η καθιερωμένη ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς ούτε και η συνέντευξη Τύπου.

Αναφορικά με τα συλλαλητήρια η ΓΣΕΕ, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκεντρωθούν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους, στο ίδιο μέρος διοργανώνει ξεχωριστό συλλαλητήριο το ΠΑΜΕ, ενώ τα πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις καλούν για την ίδια ώρα συγκέντρωση στην Καμάρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ θα μετέχει και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας σε αρκετούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και των Πανεπιστημίων, απαγορεύεται η στάθμευση από σήμερα το πρωί μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου