Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Για να μην το πολυζαλίζουμε στον Ωρωπό



Για να μην το πολυζαλίζουμε το θέμα, όποιος/ α είναι ευχαριστημένος/η με όσα βιώνει στη καθημερινότητά του/της στον Ωρωπό, ψηφίζει ευχαρίστως Οικονομάκο-Ρούσση-Γιασημάκη.
Όποιος/α όμως, πασχίζει να επιβιώσει μέσα σε αυτήν την καθημερινότητα με αξιοπρέπεια, είναι εντελώς ηλίθιο να ψηφίσει κάποιον εξ αυτών.  

Οικονομάκος-Ρούσσης-Γιασημάκης δεν θα διστάσουν να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές και μνημόνια καταδικάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο την τοπική μας κοινωνία να υποφέρει, μετατρέποντας ταυτόχρονα την αυτοδιοίκηση σε ένα γραφειοκρατικό μηχανισμό, χωρίς πόρους, αλλά με οξυμένα κοινωνικά και λειτουργικά προβλήματα.

Οικονομάκος-Ρούσσης-Γιασημάκης είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος και αποτελούν επιλογές για όσους αρέσκονται στο χθες και θέλουν αυτοδιοικητικούς απλά διαχειριστές εξουσιών που θα αδυνατούν όμως να δώσουν λύσεις για την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών στον Ωρωπό.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη λοιπόν, κι όσοι νομίζουν πως θα βολευτούν σε καμία θεσούλα φορώντας μνημονιακά "κουστούμια" μόνο και μόνο για να πάρουν κάποιο ξεροκόμματο και να την βγάλουν την επόμενη πενταετία "καθαρή" είναι βαθιά νυχτωμένοι... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου