Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη


Την εθνική συνεννόηση προέταξε ως στόχο του νεοσυσταθέντος κινήματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας η πρόεδρός του, Ντόρα Μπακογιάννη, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι η οικονομία δεν πάει καλά

«Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση. Στόχος του δικού μας κινήματος είναι να φέρουμε νέους ανθρώπους και νέες προτάσεις. Πάνω από όλα, να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια αύριο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικώς με το εάν στοχεύει στον σχηματισμό κυβερνητικής συμμαχίας με τον Παπανδρέου ή τον Σαμαρά, η κα Μπακογιάννη τόνισε ότι στόχος της δεν είναι η κυβερνητική συμμαχία, αλλά η εθνική συνεννόηση.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Μη σκέπτεστε καρέκλες ή υπουργεία. Πρέπει να συνεννοηθούμε για το αυτονόητο σήμερα στην Ελλάδα. Και πρέπει να έχουμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις το θάρρος να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Το δικό μας κίνημα είναι αποφασισμένο να το κάνει. Θα προκαλέσουμε συζήτηση πάνω στα υπαρκτά, στα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ελλάδα, για να την βγάλουμε από την κρίση».
Κληθείσα να απαντήσει στα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι «όλα θα κριθούν στον χρόνο και καθένας θα μπορεί να δει τι πραγματικά είμαστε και τι πιστεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου