Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο Daniel Day-Lewis θα γίνει ο νέος κινηματογραφικός Abraham Lincoln

Ο Daniel Day-Lewis θα είναι τελικά ο Abraham Lincoln στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Steven Spielberg και του σεναριογράφου του «Angels in America», Tony Kushner.

Για περίπου μια δεκαετία ο Spielberg αφοσιωνόταν σε άλλα project, αφήνοντας παράμερα την ταινία που θα περιγράφει τη ζωή του 16ου κατά σειρά αμερικανού προέδρου, του Abraham Lincoln.

Μόνος πιστός στη ταινία, για όλα αυτά τα χρόνια, παρέμενε ο ηθοποιός Liam Neeson, ο οποίος αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι ότι αφήνει και εκείνος το project, πράγμα που έκανες πολλούς να αναρωτηθούν αν θα γίνει τελικά ποτέ αυτή η ταινία.

Όλα άλλαξαν, όταν ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι το ρόλο του θρυλικού αμερικανού προέδρου θα υποδυθεί ο βραβευμένος με Oscar άγγλος ηθοποιός Daniel Day-Lewis, γνωστός και από τη συμμετοχή του στη ταινία «Συμμορίες της Νέας Υόρκης».

Αν και ο Neeson θα ήταν σίγουρα φοβερός στο ρόλο του Lincoln, ο Lewis ίσως είναι ο ιδανικός. Έχει την απαραίτητη ανθρωπιά και το μοναδικό χάρισμα για να υποδυθεί τον πιο αγαπημένο πρόεδρο όλων των αμερικανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου