Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Εναλλακτικές μουσικές προτάσεις


Μια τελευταία εμφάνιση θα κάνουν απόψε ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies στον Σταυρό του Νότου.

Έχοντας χαράξει σπουδαία πορεία στο συγκρότημα των Ξύλινων Σπαθιών, ο Παύλος Παυλίδης εξακολουθεί να γοητεύει το κοινό του. Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στη μουσική ιστορία του είναι ο δίσκος «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει», ένας προσωπικός κύκλος τραγουδιών που μετατρέπεται σε πρωτόγνωρη ζωτική ενέργεια με εξωστρεφείς, φωτεινές μελωδίες, όπως δηλώνει. 

Ο Παύλος Παυλίδης συνεχίζει με τους B-Movies την ιστορία που ξεκίνησε να γράφει με τα Ξύλινα Σπαθιά και αποδεικνύεται ακόμα ικανός να εκπλήσσει.

Κάθε Πέμπτη στην «Αθηναΐδα» δίνεται μία μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και μελωδίες, χωρίς ούτε ένα μουσικό όργανο. Πέντε γυναικείες φωνές, οι Σανάδες, και δύο αντρικές, οι Word Of Mouth, σε μία πρωτότυπη a capella συνάντηση, συνεχίζουν και επεκτείνουν τη συνεργασία τους, που ξεκίνησε στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2009 παρουσιάζοντας σε κάθε εμφάνιση μία διαφορετική μουσική παράσταση με έναν πρωταγωνιστή: την ανθρώπινη φωνή.

Οι Σανάδες, το φωνητικό γυναικείο συγκρότημα και το ντουέτο των Word of Mouth, διασκευάζουν αγαπημένα τραγούδια απ' όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ελλάδα.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του «Ρυθμού Stage» στην Ηλιούπολη. Ο τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Από την παράστασή του δε απουσιάζουν οι διασκευές γνωστών αγαπημένων τραγουδιών. Ο Πασχαλίδης διαλέγει πάντα εξαιρετικούς μουσικούς, ως σταθερούς συνεργάτες του, ενώ αυτή τη φορά θα τον συντροφεύει η νεαρή τραγουδίστρια Φρόσω Στυλιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου