Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Τις ευθύνες για την απόγνωση που οδηγεί σε αυτοκτονίες θα τις επιρρίψουν σε πολιτικό χώρο;

Το ότι μια κυβέρνηση θα ήταν τόσο ανάλγητη ώστε να βλέπει το δέντρο και να χάνει το δάσος, ξεπερνά ακόμα και τις ονειρώξεις περί φιλότιμου που θα μπορούσαμε να 'χαμε.
Οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, η απόγνωση εξαπλώνεται ραγδαία μέσα στην κοινωνία και τα περιθώρια εξεύρεσης λύσεων επιβίωσης μέσα σε αυτήν στενεύουν δραματικά .
Αυτό δεν φαίνεται όμως να συγκινεί κανέναν εκεί στο Μαξίμου, ούτε να τον προβληματίζει.

Τι τους προβληματίζει;;; 

Το κλίμα αποδοκιμασίας από ομάδες πολιτών.
Αυτό!!!
Η αποδοκιμασία του ίδιου του πρωθυπουργού πρόσφατα στη Σύρο από πολίτες αλλά και η ματαίωση προγραμματισμένων ομιλιών και δραστηριοτήτων μελών της κυβέρνησης (Πάγκαλος, Λοβέρδος, Σηφουνάκης, Διαμαντοπούλου, Κατσέλη,Ρέππας), έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο «πονοκέφαλο» για την κυβέρνηση.

Αυτός είναι ο πονοκέφαλός τους. 
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο προχθεσινό Yπουργικό Συμβούλιο έστειλε το μήνυμα ότι «δεν πρόκειται να κλειστούμε στα γραφεία μας, θα είμαστε κοντά στον λαό», θέλοντας να απαντήσει στην πρόκληση ότι «δεν υποχωρούμε».

Σε κλειστή σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε να αντιμετωπιστούν δυναμικά πρακτικές αποδοκιμασιών κυβερνητικών στελεχών και το επόμενο «βήμα» είναι η κυβέρνηση να καταγγείλει «ανοικτά» για υπόθαλψη πολιτικό κόμμα εντός της Βουλής.

Αυτό είναι τελικά που τους ενδιαφέρει.
Πάλι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.Είναι τόσο μεγάλη η φαιδρότητα και η αναλγησία τους που τους κάνει να μην βλέπουν "πέρα από την μύτη τους".

Σε λίγο θα βγουν και θα μας πουν πως ο κόσμος που πηδάει από τα παράθυρα είναι και αυτός βαλτός από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.


Αιδώς Αργείοι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου