Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κάθε μέρα ...Πρωταπριλιά είναι για τον πρωθυπουργό της χώρας μας

Για «δικαίωση των ελληνικών προσπαθειών» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.
Συγκεκριμένα ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι οι αποφάσεις της Συνόδου δικαιώνουν και επιβεβαιώνουν τις ελληνικές προσπάθειες που γίνονται εδώ και έναν χρόνο στον τομέα της οικονομίας. "Θα βγούμε ισχυρότεροι με ένα βιώσιμο μοντέλο. Να μιλάμε για τις προοπτικές της χώρας με αισιοδοξία" πρόσθεσε.


Ο πρωθυπουργός της χώρας "ποιεί την νήσσαν " για την διαχείριση του ελληνικού χρέους ,αφού οι αποφάσεις της Συνόδου συντείνουν στην διόγκωση του συνολικού ύψους του χρέους και την αύξηση της επιβάρυνσης των ελλήνων φορολογουμένων. Η αποτυχία της κυβέρνησης δεν αφορά τους τραπεζίτες,αφού αυτούς τους έχει ως κορωνίδα στην υπόθεση σωτηρίας(δηλώσεις στο γερμανικό περιοδικό Stern) αλλά αφορά τους εργαζόμενους,τις μικρές επιχειρήσεις την νεολαία και τους συνταξιούχους που θα επωμιστούν καθ'ολοκληρία το κόστος αυτής της εξοντωτικής πολιτικής που εφαρμόζεται με αφορμή τη διαχείριση του δημόσιου χρέους.

Η περίφημη μάχη που έδωσε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες δεν ήταν παρά το προπέτασμα καπνού για να καλυφθεί η νέα φορομπηχτική και εισφορομπηχτική επίθεση που περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια στο Σύμφωνο για το Ευρώ και η οποία επιμελώς και κατά σκανδαλώδη τρόπο αποκρύβεται από τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια της κυβέρνησης. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου