Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Παναττική απεργία των συμβασιούχων αύριο

Εικοσιτετράωρη παναττική απεργία όλων των συμβασιούχων στο Νομό Αττικής αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. για αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου, ως απάντηση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης» αλλά και «στην απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στους απεργούς και συμβασιούχους στο Κολωνάκι».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδιαλλαξία της και να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων, σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιεί ότι θα αντιμετωπίσει τη συνολική αντίδραση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Προηγήθηκε συνάντηση του πρόεδρο των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, στην οποία ο τελευταίος επισήμανε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμία υποχώρηση στο θέμα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων στους δήμους.

Όπως ανακοινώθηκε, οι απεργοί συμβασιούχοι καλούνται το πρωί της Τετάρτης στις 10.00 για προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, ενώ θα ακολουθήσει πορεία μέσω της Σταδίου προς την Βουλή στο Σύνταγμα και το υπουργείο Εσωτερικών στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου