Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πανό από Δημαρά - Οικονόμου στην Βουλή


Σε μια συμβολική κίνηση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις απάντησαν οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου. Ανάρτησαν  πανό στο περιστύλιο της Βουλής, από την πλευρά του Αγνώστου Στρατιώτη ,που γράφει πως " Η Ελλάδα δεν πωλείται - ΝΑΙ στην ομοψυχία ΟΧΙ στην συνενοχή".





Σε γραπτή τους δήλωση οι κ. Δημαράς και Οικονόμου υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν «Λουδοβίκος» και καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς φορείς και αρχηγούς «α λα καρτ».

Παράλληλα υπενθυμίζουν ότι το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» είναι πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται και εκπροσωπείται στη Βουλή και αναρωτιούνται «από που κι ως που ο πρωθυπουργός διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε «πράσινους» και «βενετούς», σε αρεστούς και μη αρεστούς».

  Τέλος κάνουν λόγο για «προφανή μικροκομματικά κίνητρα» του πρωθυπουργού, «με τα οποία κουρελιάζει τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς» και καταλήγουν ότι για την «επιλογή του αυτή θα πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό, τον μόνο που είναι κυρίαρχος στο σπίτι του».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου