Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πέφτει η αυλαία…

           
                Της  Μιχαλούς

Οι παραστάσεις στο θέατρο του παραλόγου συνεχίζονται κανονικά….


 Ο θιασάρχης ΓΑΠ έβγαλε στη σκηνή,  γκεστ σταρ και την Μαρία Δαμανάκη – πρώην κυρία του γνωστού πρωταγωνιστή Γιώργου Κιμούλη, για να τρομάξει για άλλη μια φορά τους διαφωνούντες.

Το επόμενο καμπανάκι χτυπάει σήμερα και εξελίσσει την ιστορία στο Προεδρικό Μέγαρο, με όλη την κουστωδία των πρωταγωνιστών μαζεμένη, να τσακώνεται για την «Κοινωνική συνοχή»!!!

Ακολουθούν δηλώσεις επί των δηλώσεων εκβιασμοί επί των εκβιασμών, διαπληκτισμοί για το ποιος φέρει την ευθύνη και όλα αυτά τα γνωστά…Ο τίτλος του έργου «Η χώρα δεν έχει κάποια άλλη διέξοδο και μοιραία οδηγείται στην υπογραφή του περιβόητου Νόμου 3845/10, γνωστός ως ΄΄μνημόνιο΄΄» ήδη έχει κάνει το γύρο του κόσμου . Οι θεατές όμως πλέον βαριούνται,  νυστάζουν και την κάνουν …  


Προτιμούν να δουν το άλλο έργο, εκείνο  που παίζεται στις πλατείες και έχει τίτλο: «Είμαστε ξύπνιοι, τι ώρα είναι; Είναι η ώρα να φύγετε»

Είναι φανερό ότι η απειλή για το αν θα γίνουν εκλογές ή όχι δεν τους αφορά…


Δεν θέλουν να τους βλέπουν ούτως ή άλλως!!!

Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα  περί «κοινωνικής συνοχής» η τελευταία πράξη θα είναι το κύκνειο άσμα της πολιτικής σταδιοδρομίας του Γιώργου Παπανδρέου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου