Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

SKY TV : "Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί βρίσκονται 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Τρίπολης"

Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί βρίσκονται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το κέντρο της Τρίπολης, μετέδωσε σήμερα το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο SKY News.
 



Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί εισήλθαν στη λιβυκή πρωτεύουσα από τα δυτικά και τώρα βρίσκονται σε απόσταση περίπου 8 χιλιομέτρων από το κέντρο της Τρίπολης, προσέθεσε το βρετανικό δίκτυο Sky News, επικαλούμενο τον ανταποκριτή του που βρίσκεται εκεί.
Ο ίδιος, ο οποίος μιλούσε τηλεφωνικώς στο δίκτυο, σημείωσε ότι πλήθη Λίβυων είχαν κατέβει στους δρόμους της πόλης για να χαιρετίσουν τον στρατό των αντικαθεστωτικών που προήλαυνε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για αντίσταση από τις δυνάμεις που είναι πιστές στον Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι.
 

Λίγο νωρίτερα αυτόπτης μάρτυρας είχε δηλώσει στο Ρόιτερς ότι αυτοκινητοπομπή των Λίβυων αντικαθεστωτικών εισήλθε σε δυτική περιοχή της Τρίπολης και όπως φαίνεται αντιμετώπισε πολύ μικρή ή καθόλου αντίσταση από τις δυνάμεις του Καντάφι.
 

Οι αντικαθεστωτικοί πυροβολούσαν στον άερα πανηγυρίζοντας κοντά στη γειτονιά του Χέι Ανταλούφ, δήλωσε τηλεφωνικώς στο Ρόιτερς ο αυτόπτης μάρτυρας.
 

Ανταποκριτής του Ρόιτερς είδε εξάλλου νωρίτερα σήμερα χιλιάδες αντικαθεστωτικούς να προελαύνουν προς την Τρίπολη στην παραλιακή λεωφόρο από τα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου