Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κινητοποίηση εργαζόμενων και φορέων των δήμων Ωρωπού και Διονύσου ενάντια στα φοροχαράτσια στη Δ.Ο.Υ Αγίου Στεφάνου

Με σύνθημα «Δε μπορούμε-Δεν θέλουμε-Δεν έχουμε να πληρώσουμε»φορείς των Δήμων Ωρωπού και Διονύσου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη Δ.Ο.Υ. Αγίου Στεφάνου όπου έκαψαν χαράτσια της κυβέρνησης.
 


Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέες γυναίκες, γονείς και εκπαιδευτικοί
 ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συνδικάτου Ο.Τ.Α. Αττικής, της Ο.Γ.Ε. Ωρωπού, του συλλόγου γονέων Αγίου Στεφάνου, του συλλόγου εκπαιδευτικών «Ο Σωκράτης» και της Επιτροπής κατοίκων Αυλώνα, από τις 8.00 π.μ. καλούσαν τους εργαζόμενους που προσέρχονταν στην Δ.Ο.Υ. να μη πληρώσουν τα χαράτσια και να απαντήσουν συλλογικά και οργανωμένα μέσα από τα σωματεία και τους φορείς στην συντονισμένη επίθεση που έχουν εξαπολύσει Κυβέρνηση και λοιποί πρόθυμοι .


Πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της εφορίας και αντιπροσωπεία των φορέων με επικεφαλή τον πρόεδρο του συνδικάτου Ο.Τ.Α. Αττικής, κ. Πετρόπουλο Βασίλη σε παράσταση διαμαρτυρίας στη προϊσταμένη της υπηρεσίας τόνισαν πως «Ούτε δεκάρα τσακιστή δε θα δώσουν οι εργαζόμενοι σε αυτούς που δημιούργησαν τη κρίση». Επανέλαβαν το ότι «δε γονατίζουμε στους εκβιασμούς κεφαλαίου-κυβέρνησης-τρόικας» και ότι «κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη, περνάμε στην αντεπίθεση και διεκδικούμε όλα όσα μας ανήκουν». H κινητοποίηση κορυφώθηκε στις 13.00 μ.μ. με το κάψιμο των χαρατσιών.

Στη κινητοποίηση έδωσαν το παρών και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χασιώτης Μιχάλης της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού και Σώκου Ζωή της Λαϊκής Συσπείρωσης Διονύσου.
 

Οι φορείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 5 Οκτώβρη, ημέρα πανελλαδικής απεργίας στο δημόσιο, και στις 19 Οκτώβρη, ημέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου