Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Επεκτείνεται διαδικτυακά το αυτοδιαχειριζόμενο κατάστημα "Λογότυπος" του ΑΠΘ

Ως αυτοδιαχειριζόμενο λειτουργεί από το φθινόπωρο το κατάστημα χαρτικών, ηλεκτρονικών και αναλώσιμων
«Λογότυπος» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο επεκτείνει από σήμερα τη δραστηριότητά του και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, μέσω του διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.logotypos.auth.gr

Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που λειτουργεί στο πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που προωθεί η διοίκηση για την αξιοποίηση των πόρων του και την δημιουργία νέων πηγών εσόδων. Ο «Λογότυπος» λειτουργούσε ως συμβατικό κατάστημα εδώ και περίπου μία δεκαετία, ωστόσο, από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς έγινε αυτοδιαχειριζόμενο, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές του πανεπιστημίου να εργαστούν, αλλά και να επιστρέφεται το κέρδος από τις πωλήσεις του καταστήματος στο ίδιο το πανεπιστήμιο.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες ήταν η λειτουργία του αυτοδιαχειριζόμενου κυλικείου, που λειτουργεί στη Νομική Σχολή, αλλά και της ίδρυσης του εκδοτικού οίκου του ΑΠΘ. Τόσο στο κανονικό κατάστημα όσο και στο ηλεκτρονικό διατίθεται ένας μεγάλος κατάλογος προϊόντων που περιλαμβάνει υπολογιστές, περιφερειακά υπολογιστών, αναλώσιμα και γραφική ύλη, εικόνα και ήχο, είδη τηλεφωνίας, ηλεκτρονικά είδη, είδη καθαρισμού, εργαστηριακά αναλώσιμα, καθώς και τις εκδόσεις του Α.Π.Θ.

Το κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» στεγάζεται σε ανακαινισμένο χώρο, στο υπόγειο του κτιρίου Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου