Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Στις 13 Μαΐου…μη ξεχνάς τον Ωρωπό

Ο Δήμος Ωρωπού σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον Κεντρικό Καθαρισμό της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2012» (www.medsoscleanup.gr), που
πραγματοποιεί το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS στην Κεντρική Παραλία του Ωρωπού την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 10:30 π.μ. Σημείο συνάντησης είναι οι παλιές Φυλακές Ωρωπού.

Παράλληλα με τον καθαρισμό της ακτής, θα επιχειρήσουμε καθαρισμό βυθού στο λιμάνι του Ωρωπού με τη βοήθεια εθελοντών δυτών της ΜΚΟ Υδροναύτες, ενώ επιπλέον θα πραγματοποιηθεί λήψη εικόνων από τις «χωματερές» του βυθού, με χρήση Κατευθυνόμενου Υποβρύχιου Οχήματος (R.O.V.) με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών.



Όποιος δε διαθέτει δικό του μέσο, ή απλά επιθυμεί να έρθει  με το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, μπορεί να κλείσει θέση στο πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Σταθμό Λαρίσης στις 09:00 π.μ., είτε στέλνοντας email στο events@medsos.gr με την ένδειξη ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ είτε τηλεφωνώντας στο 210-8228795, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αριθμό συμμετεχόντων, το αργότερο έως την Τετάρτη 9 Μαΐου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου