Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Συνάντηση πρωθυπουργού με τον Π. Καμμένο

Την στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Παναγιώτη
Πικραμμένο, εν όψει των ευρωπαϊκών συναντήσεων στις οποίες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, γνωστοποίησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ακόμη ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεσα απελευθέρωση κονδυλίων για τα θέματα της ανάπτυξης. Επέμεινε πάντως στη θέση του κόμματός του για καταγγελία του μνημονίου.«Απαιτείται άμεσα να αντιληφθεί η ΕΕ και οι εταίροι ότι θα πρέπει να λειτουργήσουν ως εταίροι και όχι ως εκπρόσωποι των τραπεζιτών», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι πρέπει να σταματήσουν εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα όσων μεσολαβούν ανάμεσα στην ΕΚΤ και τους Έλληνες πολίτες.

Όπως είπε, «η καταγγελία του μνημονίου πρέπει να γίνει άμεσα και να γίνει απόλυτα αντιληπτό ότι η πραγματική οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει να συνεχίσουμε σε αυτήν τη ρότα». «Είναι σαφές», πρόσθεσε, «ότι το μνημόνιο οδηγεί σε αδιέξοδο και το λαό και την οικονομία».
Τέλος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε και στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, σημειώνοντας ότι υπήρξαν προκλητικές δηλώσεις από την Πλευρά της ΠΓΔΜ και της Τουρκίας.
«Φαίνεται ότι υπάρχει μία πίεση προς τη χώρα και η απάντηση θα είναι μια εθνική ομοψυχία», παρατήρησε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Θα κάνουμε τα πάντα προκε
ιμένου η φωνή της Ελλάδας στο εξωτερικό να είναι ενιαία και δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου