Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα
της χώρας και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε για αύριο Παρασκευή 11 Μαΐου 2012. Παράλληλα, ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 29 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα, 18 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, οι οποίοι μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων στα βόρεια του νομού περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής ή τοπικής καταιγίδας κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου από τις μεσημεριανές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου