Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Διατήρηση του άστατου καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι
και μετά σε ορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, στα ορεινά της Κρήτης και σε νησιωτικές περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε για αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 με 26 βαθμούς στην Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 στη Νότια Ελλάδα και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στα υπόλοιπα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, ενιχυόμενοι σταδιακά στον Κορινθιακό και στα θαλάσσια τμήματα νότια της Πελοποννήσου σε ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου