Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Παράπονα για τη καθυστέρηση του προγράμματος ΔΗ.ΜΗΤΗΡ από τον Δήμο Ωρωπού

Λάβαμε και δημοσιεύουμε email αναγνώστη, σχετικά για την υλοποίηση του προγράμματος
ΔΗ.ΜΗΤΗΡ από τον Δήμο Ωρωπού:

"Kαλημέρα.

επειδή θίγετε κάποια πράγματα, θέλω να σε ενημερώσω για το πρόγραμμα της διάθεσης δημοτικής γης.

δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία αναγγελίας αυτού του προγράμματος (μάλλον Μάρτιος ήταν).

πήγα την ακριβώς επόμενη ημέρα και είμαι ο πρώτος που έκανε αίτηση για συμμετοχή. Το έγραψαν σε μια λευκή κόλλα χαρτί μαζί με τα τηλέφωνα μου. Απο τότε εχω περάσει 4 φορές απο το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και έχω μιλήσει και το Πάσχα με τον κ. Λέκκα, ο οποίος με ενημέρωσε οτι έχουν καθυστερήσει και πως έπρεπε ήδη να μας έχουν πάρει τηλέφωνο, πως είχαν ένα πρόβλημα με το νερό στο χωράφι και τώρα θα έμπαιναν τα τρακτέρ, πως άμεσα θα έλυναν το θέμα του ποτίσματος και ήταν θέμα χρόνου να μας φωνάξουν.

πέρασαν πάνω απο 50 μέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πέρασα πάλι χθες απο τον δήμο και μου είπαν οτι θα μας ενημερώσουν. κοφτά και απότομα. τίποτα άλλο.

αισθάνομαι οτι για μια ακόμα φορά είμαστε θύματα μιας κοροϊδίας. εαν δεν μπορούσαν να τα φτιάξουν, ας μην κάνανε την ανακοίνωση. Αν θέλανε χρόνο να το ετοιμάσουν, ας μην κάνανε εγγραφές. Αν είχαν οποιονδήποτε ενδοιασμό για το αν θα μπορέσουν να το κάνουν, ας μην μας έλεγαν οτι συντομότατα θα μας είχαν δώσει τον χώρο (μάλιστα στην αρχή μιλούσαν για 1 μήνα το πολύ)!!

και στο κάτω-κάτω, τι να το κάνουμε αμα περάσει ολο το καλοκαίρι;; όταν πχ οι ντομάτες κάνουν 2 και 2.50€ για εμάς θα ήταν μια ανάσα να έχουμε 5 ντομάτες για την οικογένειά μας. αν δεν είχαμε ανάγκη, δεν θα κάναμε αίτηση, ούτε θα είχαμε ανάγκη 100 μέτρα γη για να φάμε ντομάτες και αγγούρια!!

και να σας πώ και κάτι;; αν θέλουνε να μας αποδείξουν πως συνεχίζετε η ίδια ανευθυνότητα, η ίδια προχειρότητα και η ίδια χείριστη αντιμετώπιση των δημοτών απο τον δήμο....... οκ κύριοι..... δεν χρειάζεται να μας πείσουν!!για το αντίθετο έπρεπε να μας πείσουν και να αποδείξουν!!! δεν τους θέλουμε μόνο για να έρχονται να δούν αν εχουμε γκαζόν και να μας βάλουν παραπάνω επιβάρυνση στο λογαριασμό του νερού!!

αν είναι να κάνουν κάτι, ας το κάνουν σωστά αλλιώς ας μην το κάνουν!!

με εκτίμηση"


(Τα στοιχεία του αναγνώστη βρίσκονται στη διάθεσή μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου