Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Βελτιωμένο καιρό στη Πελοπόννησο, τη Δυτική και την Κεντρική Ελλάδα και άστατο καιρό με βροχές και
τοπικές καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε για αύριο Σάββατο 19 Μαΐου 2012. Τα φαινόμενα στη Θράκη ενδέχεται κατά τόπους να είναι έντονα.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 11 έως 26 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι – βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου