Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αυτοδιοικητική Συνεργασία: "Θα πείτε επιτέλους την αλήθεια κε Οικονομάκο;"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας:


"Το τελευταίο καιρό , όλοι βιώνουμε τη χειρότερη κρίση που περνά η πατρίδα μας
κατά τη νεότερη ιστορία. Όλοι δοκιμαζόμαστε και υποφέρουμε έχοντας νιώσει τις συνέπειες αυτής της κρίσης με το μέλλον δυστυχώς να διαγράφεται αβέβαιο . Ίσως και αυτό να είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για όλους μας. Γιατί μέλλον σημαίνει ελπίδα, ελπίδα σημαίνει ζωή.
Με τεράστια έκπληξη παρακολουθούμε τον Κο Οικονομάκο της Δημοτικής Αρχής του Ωρωπού να βρίσκεται σε ένα κόσμο μάλλον φτιαγμένο μόνο με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Μέσα απο σπονσοραρισμένα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο , επιχειρεί να παρουσιάσει μια εικόνα του Δήμου Ωρωπού , τόσο ψεύτικη , που στη πραγματικότητα ούτε ο ίδιος τη πιστεύει.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται ως εξής :

α) Για ποιο χρέος στην ΕΥΔΑΠ , διαπραγματευτήκατε Κε Οικονομάκο; Μήπως για τα «χρέη» που δεν αναγνωρίζει το Δ.Σ. του Δήμου Ωρωπού. Με ποια απόφαση Δ.Σ. εξουσιοδοτηθήκατε να προβείτε σε διαπραγματεύσεις με την ΕΥΔΑΠ για ένα χρέος μη αναγνωρίσιμο. Έχετε την εντύπωση ότι ο Δήμος Ωρωπού και οι Δημότες του σας έχουν δώσει λευκή επιταγή να διαχειρίζεστε το παρόν και το μέλλον τους. Η τακτική που ακολουθήσατε είναι όμοια με αυτή της ΔΕΣΦΑ και τα αντισταθμίστηκα της για τον Κάλαμο που κανένας δεν γνώριζε τίποτα ,ακόμη και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης σας για τις περιβόητες διαπραγματεύσεις σας που κατέληξαν στην ουσία αυτά που αποκομίσατε να κοσμούν εγκαταλελειμμένα, οικόπεδα του Δήμου μας. Τόσο φθηνά κοστολογήσατε το Κάλαμο και τους αγωνιστές Καλαμιώτες;

β) Γιατί σπεύσατε Κε Οικονομάκο να υφαρπάξετε το Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού παρακάμπτοντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και φτάνοντας στο σημείο να δημιουργήσετε μια τόσο υποτιμητική εικόνα του Δήμου Ωρωπού στα Υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης με τη πρωτοφανή αναστάτωση που έχετε προκαλέσει.
Έχετε μήπως την εντύπωση ότι δεν έχουμε αντιληφθεί ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα καταστήματα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα και το πώς θα θέσετε σε ομηρία αυτούς τους ανθρώπους; Γιατί δεν αναγνωρίζετε ότι θα ακολουθήσετε το εγκεκριμένο master plan της Λιμενικής Επιτροπής. Γιατί δε μας γνωρίζετε το δικό σας σχέδιο για τον Ωρωπό. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Ωρωπού στο θέμα για την αντικατάσταση των μελών της αντιπολίτευσης (Δημοτικών Συμβούλων που παραιτήθηκαν από «ΔΛΤΩ»), γιατί απαξιώσατε τόσο πολύ τους δικούς σας Δημοτικούς Συμβούλους που σας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους . Δεν είναι ικανοί κατά εσάς να έχουν θέση στο Δ.Σ. του «ΔΛΤΩ» σας.

γ) Όλοι στον Ωρωπό έχουν πιστέψει ότι οι Βιολογικοί Καθαρισμοί Ωρωπού και Καλάμου προχωρούν και έχουν και σχεδόν ολοκληρωθεί. Γιατί Κε Οικονομάκο δε λέτε στον Δημότη Ωρωπού ότι δεν υπάρχει ούτε καν η χωροθέτηση, που είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την ολοκλήρωση αυτού του σωτήριου έργου για την περιοχή μας. Γιατί παρ’ όλες τις αντιδράσεις για τη φημολογούμενη χωροθέτηση του Συκαμίνου (τοπικό διαμέρισμα που δεν συμπεριλαμβάνεται στη μελέτη του έργου), αγνοείτε τους ανθρώπους ενός ολόκληρου χωριού που αντιδρούν . Γιατί τους υποτιμάτε, γιατί δεν τους υπολογίζετε; Γνωρίστε στον Δημότη Ωρωπού τη πραγματικότητα και μην τον αφήνετε να ζει με ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις.

δ) Οι περιοχές του Δήμου μας όπως το Καπανδρίτι , το Πολυδένδρι, ο Κάλαμος, οι Αφίδνες, η Μαλακάσα βιώνουν τη πλήρη εγκατάλειψη της Δημοτικής Αρχής. Με απαξιωμένα τα Τοπικά Συμβούλια, που το μόνο που έχουν να διαχειριστούν είναι η παγία , αλλά και αυτή τώρα τελευταία αποκαλύφθηκε ότι δεν διαχειρίζεται από όλους τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων , έχουν τεθεί σε πλήρη απομόνωση από την εσφαλμένη πολιτική που ακολουθεί ο Κος Οικονομάκος.
Όλα τα παραπάνω είναι κάποια από τα στοιχεία που η Αυτοδιοικητική Συνεργασία αγωνίζεται για να δικαιωθεί ο Δημότης του Ωρωπού. Γιατι; Γιατί απλά αξίζει μια καλύτερη τύχη. Γιατί πρέπει να υπάρχει ένα παράθυρο στο μέλλον. Η επόμενη μέρα για τον Ωρωπό και τους Δημότες του είναι εδώ.
Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να δώσει ελπίδα και να εμπνεύσει τον Δημότη του Ωρωπού , που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βλέπει στον Ωρωπό του να υπάρχει ο Κος Οικονομάκος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το αξίωμα του Δημάρχου και τίποτα παραπάνω.
Από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης η Αυτοδιοικητική Συνεργασία καλεί το λαό του Ωρωπού να σταθεί απέναντι στην ανάλγητη Δημοτική Αρχή του Κου Οικονομάκου . Όλοι μαζί μπορούμε να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον του Ωρωπού, γιατί όλοι μαζί το αξίζουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου