Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα
εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης, περιμένουμε για αύριο Κυριακή 13 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Κρητικό από δυτικές διευθύνσεις έως μέτριοι ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου