Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες ,αρχικά στη Μακεδονία και την Θράκη και
από το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη Κεντρική Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Στερεά, περιμένουμε για αύριο Δευτέρα 14 Μαΐου 2012. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και πιθανόν να συνοδεύονται και από χαλάζι.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Μέτριοι έως ισχυροί ανατολικοί – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθεί βροχή ή πρόσκαιρη καταιγίδα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό αλλά από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους – νοτιοανατολικούς μέτριους και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυρούς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου