Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Βροχές και τοπικές καταιγίδες το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο και τις θερμές ώρες της
ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και τη Μακεδονία, περιμένουμε για αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι κατά τόπους θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα το απόγευμα, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου